Ova popularna maskara dostupna je i u novim bojama

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNA povoljna maskara u našim je drogerijama konačno dostupna u više boja. U pitanju je Maybelline Sky High maskara, a osim u klasičnoj crnoj i smeđoj, dostupna je u plavoj i ljubičastoj boji. Maskare u boji su odličan izbor ako želite dodati nešto boje svojim očima u par poteza. Puno je brže nego nanošenje olovke ili sjenila.

Dostupna u ukupno četiri boje

Osim zbog brzine, maskare u boji popularne su i zato što pružaju dodatnu odvažnost izgledu. Plave trepavice izgledaju zaigranije od dramatičnih crnih, stoga su vedre boje na očima idealne za zazivanje nadolazećeg proljeća.

"Volim ovo", "Wow, lijepo", "Plava", "Sviđa mi se", neki su od komentara na Instagramu brenda.

Smeđa maskara odlična je opcija za osobe svijetle kose koje žele jednostavniji izgled, a crna maskara im "odudara" od ukupnog dojma. Ljubičasta maskara posebno je popularan izbor za smeđe oči, dok je plava maskara prava odvažna opcija.

Maybelline Sky High maskara, dm, 10.90 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.