Pobjegnite od svakodnevnog stresa i priuštite si odmor u prekrasnom okruženju Bleda

Foto: booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO tražite predivno i mirno mjesto za odmor, onda je Pension i Glamping Pibernik pravi izbor. Smješten u šumi prepunoj zelenila, pruža čisti mir i užitak. 

Obiteljski vođen smještaj Garni Pension Pibernik nalazi se na mirnoj lokaciji, okruženoj hrastovima, 2 kilometra od čarobnog Bledskog jezera koje privlači putnike iz bliže i dalje okoline. 

Objekt je smješten na velikoj livadi, iznad rijeke Save. Glavna cesta koja vodi do Bledskog jezera udaljena je svega 300 metara pa je objekt Garni Pension Pribernik idealno polazište za pješačke i biciklističke obilaske.

Bungalovi s pogledom na vrt i šumu

Ovaj mali hotel nudi 16 soba i 4 bungalova s ​​pogledom na vrt i šumu. Nakon dugog dana provedenog u istraživanju gosti se mogu opustiti u sjeni verande te igrati stolni tenis ili badminton. Od 8:30 do 10:00 možete se poslužiti širokim izborom toplih i hladnih jela.

Objekt nudi i uslugu najma bicikala. U zimskim mjesecima moguće je promatrati jelene u njihovom prirodnom staništu. Ako pak odlučite doći ovdje kada su dani nešto topliji, onda se možete osvježiti u vanjskom prirodnom drvenom bazenu. 

Doživite najnetaknutiju prirodu Bleda 

Istražite šarmantni otok, brojite stepenice i zaželite želju povlačenjem zvona želja na Bledskom otoku, a kada se popnete na vrhove iznad Bleda, ostat ćete oduševljeni njihovim prekrasnim vidicima.

Doživite najnetaknutiju prirodu Bleda i uživajte u nezaobilaznom krajoliku klanca, a možete i uživati u istaknutim povijesnim artefaktima u najstarijem dvorcu u Sloveniji. Nakon svih vanjskih aktivnosti, možete se opustiti u kozmetičkom salonu Eviana, koji nudi razne tretmane ljepote i opuštanja. 

Minimalan broj noćenja je tri, tako će vas bungalov s terasom i pogledom na vrt za tri noćenja izaći 468 € (3526.15 kn). Raspoloživost i više detalja provjerite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.