Pharell Williams prošetao s najtanjim satom na svijetu i privukao pažnju

Foto/Screenshot: Profimedia/richardmille.com/YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RANIJE ovoga tjedna tijekom Pariškog tjedna muške mode Pharrell Williams predstavio je svoju drugu kolekciju u ulozi kreativnog direktora muške odjeće u Louis Vuittonu, koja je nadahnuta američkim vesternom. Tako se u sklopu nje isticala odjeća koja kao da je došla s ranča, a gotovo svaki model nosio je neku verziju kaubojskog šešira. 

No mnogima je za oko zapeo sat koji je Pharrell nosio na ruci. To i ne čudi jer je sat prilično jedinstven. Naime, radi se o satu Richard Mille RM UP-01 Ferrari, koji je postavio rekord kao najtanji sat na svijetu 2022. godine kada je lansiran. No mnoge je šokirao i svojom paprenom cijenom od 1.7 milijuna eura. 

Samo 150 primjeraka

Ovaj ultratanki sat može se pohvaliti debljinom od 1.75 mm, a da bi to postigao, RM je sklopio cijeli mehanizam debljine 1.18 mm u kućište veličine 51 mm x 39 mm. Osnovna ploča i mostovi RM UP-01 izrađeni su od titana stupnja 5.

Bilo je dostupno svega 150 primjeraka ovog sata, a više o njemu možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.