Ovo su najprodavaniji komadi iz Zare koje svi žele

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U ZARINE trgovine stigli su idealni komadi za prijelazno razdoblje i jesen. U novoj kolekciji ističu se smeđi, zeleni i bordo komadi, uz klasične kremaste, bež, sive i crne nijanse koje prate jesensku sezonu. Zara u ponudi nudi sve što je potrebno za jesensku garderobu - od laganih jakni i balonera do kaputa, sakoa, kardigana, hlača te, naravno, neizostavnih traper komada.

Zarina ponuda iznimno je raznolika, pa se u njoj može pronaći ponešto za svačiji stil. Ipak, postoje određeni komadi koji su se posebno istaknuli. U nastavku slijedi pregled trenutno najprodavanijih Zarinih komada.

Mornarsko plavi pleteni blejzer s jastučićima na ramenima očito je privukao veliku pažnju jer se našao na popisu najprodavanijih komada. Karakteriziraju ga širi rukavi i remen izrađen od iste tkanine kao i blejzer. Ovaj blejzer toliko je popularan da je gotovo rasprodan.

Pleteni blejzer s jastučićima za ramena, 39.95 eura

Još jedan sako našao se na popisu najprodavanijih Zarinih komada, no za razliku od prvog, ovaj je čista klasika. Crn je, prati liniju tijela, ima ovratnik, revere i jastučiće na ramenima. Sako također ima prednje džepove s preklopima te kopčanje na preklop.

Sako, 55.95 eura

Dvostrana kratka jakna još je jedan hit ove jeseni u Zarinoj ponudi. Odlikuju je dugi rukavi, remen na donjem rubu te udobna podstava od kontrastnog umjetnog janjećeg runa. Cjelokupni stil jakne kombinira eleganciju i funkcionalnost, čineći je odličnim izborom za hladnije vrijeme s modernim, avijatičarskim prizvukom.

Dvostrana kratka jakna, 59.95 eura

Među najprodavanijim komadima nalazi se i ovaj elegantni sako u žuto-smeđoj boji. Krase ga dvoredno kopčanje s tamnim gumbima koji stvaraju lijep kontrast s toplom nijansom tkanine. Sako ima klasične revere, a dodatni detalji uključuju džepove s preklopom i džep na prsima. Strukirana silueta naglašava liniju tijela, a sako zrači sofisticiranošću i klasičnim stilom, idealnim za razne prilike.

Sako, 49.95 eura

Kožne jakne, kao i one od umjetne kože, posebno su popularne u prijelaznom razdoblju. Ova motoristička jakna od tamnosmeđe umjetne kože očito je privukla pažnju mnogih, što potvrđuje njezino mjesto među najprodavanijim Zarinim komadima. Kratkog je kroja, s dijagonalnim patentnim zatvaračem, petljama na ramenima i remenom na donjem dijelu.

Motoristička jakna od umjetne kože, 39.95 eura

Jedan od najprodavanijih Zarinih balonera ove sezone je vodootporni model uskog kroja, izrađen od pamučne pređe. Baloner dolazi u klasičnoj bež boji s dvorednim kopčanjem i širokim reverima. Dugi rukavi imaju podesive petlje, a tu su i prednji džepovi s preklopima.

Pojas od iste tkanine dolazi s kopčom koja omogućuje prilagodbu struka. Kopča se gumbima, a njegov bezvremenski dizajn čini ga savršenim za prijelazne sezone poput jeseni i proljeća.

Vodootporni baloner, 79.95 eura

Još jedan Zarin baloner vrlo je popularan među kupcima, ovaj put u crnoj boji. Vodootporan je, s dugim rukavima i petljama s gumbima, prednjim džepovima te remenom od iste tkanine. Odlikuje ga dvoredno kopčanje gumbima sprijeda, a jednostavan, elegantan kroj čini ga svestranim izborom za razne prilike.

Vodootporni baloner, 59.95 eura

Kao što smo već naveli, sakoi su jedan od najtraženijih komada iz Zarine ponude, a među najprodavanijima je i ovaj ružičasti blejzer. Odlikuju ga jastučići na ramenima, prednji džepovi s preklopima i dvoredno kopčanje s gumbima sprijeda. Ovaj elegantni komad idealan je za poslovne prilike, ali i za ležerne kombinacije s dozom sofisticiranosti.

Strukturirani blejzer, 59.95 eura

Blejzer uz tijelo s gumbima zlatne boje također je trenutno jedan od najprodavanijih Zarinih komada. Odlikuju ga jastučići na ramenima i prednji džepovi s preklopima. Kopča se zlatnim gumbima sprijeda, što mu daje elegantan i sofisticiran izgled. Idealno je rješenje za poslovne prilike, ali i večernje izlaske u kojima je potreban dojam profinjenosti.

Blejzer, 49.95 eura

Jakna s teksturom i mašnama jedan je od najtraženijih komada iz nove Zarine kolekcije. Odlikuju je preklopni ovratnik, dugi rukavi, prednji džepovi te kopčanje skrivenim gumbima ukrašenim štrasom. Ova elegantna jakna idealna je za sofisticirane dnevne kombinacije, kao i za večernje prilike kada je potreban profinjen, ali moderan izgled.

Jakna, 45.95 eura

U Zarinoj novoj kolekciji ističu se bazični jednobojni pleteni puloveri, a najtraženije boje su crna i bijela. Ovaj jednostavni komad krase okrugli ovratnik, dugi rukavi te ukrasni gumbi na donjim rubovima rukava. Ovi puloveri su savršen izbor za svakodnevne ležerne kombinacije, ali se lako mogu stilizirati i za elegantnije prilike.

Pulover, 22.95 eura
Pulover, 22.95 eura

Čizme s potpeticom od brušene kože trenutno su jedan od najpopularnijih komada u Zarinoj ponudi. Odlikuju ih široka sara, tanka potpetica, ukrasni prošivi na prednjem dijelu i šiljasti vrh. Idealne su za različite odjevne kombinacije, pružajući dozu elegancije svakom izgledu.

Čizme, 79.95 eura

O ovim trapericama smo već pisali, a njihova popularnost je tolika da je većina brojeva već rasprodana. Odlikuju ih visoki struk, pet džepova te vrlo duge i široke nogavice. Tu je i asimetrični patentni zatvarač ispod našivka te metalni gumb sprijeda. Čini se da je ovakav dizajn osvojio mnoge kupce.

Traperice, 35.95 eura

Kratka jakna od buklea jedan je od komada koji trenutno bilježi veliku popularnost među kupcima. Odlikuju je preklopni ovratnik, dugi rukavi, prednji našiveni džepovi s preklopima te patentni zatvarač sprijeda.

Jakna, 35.95 eura

Ova košulja-haljina s efektom trapera trenutno je vrlo popularna, a brojevi se brzo rasprodaju. Midi haljina ima preklopni ovratnik, V-izrez te duge rukave s naborima na manžetama. Kopča se gumbima sprijeda.

Haljina, 35.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.