Ovo nije narukvica

Foto: ferragamo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN od najnovijih satova talijanske modne kuće Ferragamo nazvan je jednostavno Secret. Premda su "tajni" satovi danas relativno rijetki, Ferragamo Secret obitelj satova sastoji se od tri verzije - zlatni, čelični i čelično-zlatni. Ovi satovi izgledaju poput narukvice na kojima se nalazi poklopac koji skriva sat.

Cijena se razlikuje ovisno o verziji sata

Ferragamo Secret sat izrađen je od čelika, a ova verzija je premazana žuto-zlatnim tonom. Kućište je široko 18.5 mm, kao i narukvica, i dugačko 30 mm. Kućište nije puno deblje od narukvice kako bi sat bio što diskretniji.

Sat je vodootporan do 30 metara i ima zaštitu od ogrebotina. Unutar sata je švicarski Ronda kalibar 1032 kvarcni mehanizam s oko dvije godine trajanja baterije.

Cijena ovog nišnog sata ovisi o verziji koju odaberete. Najskuplja je verzija sa zlatnim premazom čija je cijena 1450 eura, čelično-zlatni košta 1400 eura, a čelični je najjeftiniji te košta 1350 eura. Više o Secret liniji satova doznajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.