Ovo je po nekima najveća mana Dysonovih usisavača, ali postoji rješenje

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSONOVI usisavači imaju dobru reputaciju i vjernu bazu obožavatelja unatoč visokim cijenama. Njihovi usisavači redovno dobivaju mahom pozitivne recenzije. No postoji jedna pritužba koja se može pročitati u recenzijama nekih njegovih modela, a ta je da se prilikom usisavanja stalno mora držati pritisnuta tipka za napajanje da bi usisavač radio. 

Neke tvrtke su u ovome problemu vidjele poslovnu priliku i ponudile rješenje u vidu malog dodatka koji eliminira potrebu da osoba koja usisava drži pritisnut gumb, nego to on radi umjesto nje. Jedan takav dodatak koji ima skoro 3000 recenzija i ocjenu 4.4 našli smo na Amazonu. 

Kontrolna stezaljka prekidača za Dyson usisavače, od 8.99 eura (67.74 kn)

Ova stezaljka funkcionira na Dysonovim modelima V15, V10, V11, V8, V7 i V6 Absolute, Animal ili Motorhead. Nije kompatibilna s modelima Dyson V11 Outsize, V11 Outsize Origin ili DC serijom. Stezaljka čak i svojim izgledom odgovara Dysonovim usisavačima, pa tako dolazi u sivo-crvenoj kombinaciji boja. 

Kako funkcionira?

Stezaljka se pričvršćuje povrh okidača te, kada poželite usisavati, samo pomaknete crvenu polugu koja potom pritisne gumb usisavača i drži ga tako dok niste gotovi s usisavanjem. Eventualni problem bi mogli imati ljevaci i njima bi mogla biti nezgodna za korištenje. 

Kontrolna stezaljka prekidača za Dyson usisavače, od 8.99 eura (67.74 kn)

Kao što smo već naveli, ovaj dodatak ima pregršt pozitivnih recenzija na Amazonu. Cijena jedne stezaljke je 8.99 eura, a ako kupite set s dvije, koštat će vas 14.99 eura. Kontrolnu stezaljku možete vidjeti ovdje, a neke od recenzija smo izdvojili ispod. 

"Znatno mi je olakšao usisavanje"

"Znatno mi je olakšao usisavanje. Ovaj pametni dodatak eliminira potrebu za stalnim pritiskanjem gumba na usisavaču, čineći rukovanje iznimno lakim", napisao je jedan recenzent. 

"Ovaj dodatak nije nešto što vam apsolutno treba, ali olakšava usisavanje", dodao je drugi. 

"Sviđa mi se ovaj mali dodatak, koji usisavanje čini nevjerojatno lakim. Brzo sastavljanje, bez ikakvih problema. Želio bih zahvaliti onome tko ga je izmislio. Odličan je", napisala je treća osoba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.