Ovo je pet najboljih ženskih parfema

Foto: chanel.com/martimex.hr/diptyqueparis.com/tomfordbeauty.com/stories.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PARFEMI su nešto vrlo osobno, stoga ne postoji onaj koji odgovara svima. Parfemi su također nešto što nam ne treba, već ih jednostavno želimo, tako da je utjecaj ukusa prilikom njihovog izbora još jači. No postoje parfemi koje brojni ljudi uvijek iznova kupuju, a ovo su najbolji parfemi za žene prema portalu Who What Wear.

Najprodavaniji parfem: Chanel No. 5

Iako nije po svačijem ukusu, nema sumnje da je ovaj parfem revolucionaran. Lansiran davne 1921., Chanel No. 5 namijenjen je nošenju u svim prilikama. Bazne note parfema su pačuli, sandalovina, vanilija i vetiver, srednje note čini svibanjska ruža, a gornje note ylang ylang i bergamot.

Chanel No. 5, 50 ml, dm, cijena je 159.90 eura

Najbolji kultni parfem: Mugler Angel

Muglerov Angel popularan je još od 1990-ih, a prepoznatljiv je i po bočici u obliku zvijezde. Gornje note ovog parfema čine bergamot i mandarina, srednje božur i breskva, a bazne note vanilija i jantar.

Mugler Angel, Martimex, cijena je od 80 eura

Najbolji novi parfem: Diptyque L'eau Papier

Da nisu samo klasični parfemi kvalitetni, pokazao je Diptyque prošle godine svojim L'eau Papierom. Ljubiteljice parfema osvojio je kombinacijom nota mimoze, rižine pare i mošusa kako bi svakoga tko ga pomiriše podsjetio na netaknuti papir.

L'eau Papier, Diptyque, cijena je 102 eura

Najbolji luksuzni parfem: Tom Ford Rose Prick

Kad je riječ o luksuzu, Tom Ford je među prvim imenima na koja će mnogi pomisliti. Ovaj romantičan parfem u gornjim notama sadrži kineski papar i kurkumu, srednje note čine majska, bugarska i turska ruža, a bazne note pačuli i mahune tonke.

Tom Ford Rose Prick, Lijepa.hr, cijena je od 196.60 eura

Najbolji povoljni parfem: & Other Stories Sicilian Sunrise

Za dobar parfem ne morate izdvojiti cijelo bogatstvo, a & Other Stories u svojoj ponudi ima jedan koji se rasprodaje brzinom svjetlosti. Sicilian Sunrise savršen je miris za ljeto, a kombinira note limuna, grejpa, ananasa, kruške i jantara.

Sicilian Sunrise, 50 ml, & Other Stories, cijena je 30 eura

Kao najbolji parfem za nošenje tijekom dana naveli su Jo Loves Pomelo, za noćne sate Byredo Slow Dance, a za svakodnevne prilike Glossier You. Titulu najboljeg nišnog parfema odnio je Vilhelm Parfumerie Dear Polly, a najboljim celebrity parfemom proglašen je Fenty Beauty Fenty.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.