Ovi maleni printeri i skener sve su što vam treba, a stanu u svaku torbu

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TREBATE printer, ali nemate mjesta na stolu ili polici? Ne namjeravate ga koristiti dovoljno često da biste trajno napravili mjesta za njega? Mi imamo isti problem, stoga nas je ovaj tanki printer oborio s nogu, a još je bolje što mu nije potrebna ni tinta.

Maleni i prijenosni

Termalni printeri su maleni, lako prenosivi te im nije potrebna tinta. Pune se preko USB priključka, a osim printanja, omogućavaju i skeniranje. S njima možete koristiti više različitih veličina papira. Imaju Bluetooth, tako da ih lako možete povezati s uređajem s kojega printate, uključujući mobitel.

@phomemo_official Inkless? Wireless? Portable printer for anywhere? Yes! You can print anything with M08F portable printer. #phomemo#portable#thermalprinter#travel#carsoftiktok#tattoo#giftideas#tiktokmademebuyit#amazonfinds#viral#asmr ♬ original sound - phomemo_official

Ovi printeri podržavaju operativne sustave za mobilne uređaje kao što su Android i iOS, ali i računalne, kao što su Windows i Mac. Naravno, prije kupnje je dobro provjeriti kompatibilnost uređaja koji ste odabrali s onima koje koristite.

Termalni printeri stanu u svaku ladicu

Važna stavka termalnih printera je upravo jednostavnost prenošenja, kao i kompatibilnost s različitim uređajima. Nije im potrebna tinta jer koriste toplinu kako bi utisnuli uzorak u papir osjetljiv na toplinu.

Colorwing printer, Amazon.de, cijena na sniženju je 175.99 eura (1325.99 kn)
Itari termalni printer, Amazon.de, cijena na sniženju je 175.99 eura (1325.99 kn)

Za korištenje termalnog printera potreban vam je i odgovarajući papir jer je klasični pretanak za termalni printer. Toplina će ga probušiti umjesto da na njega utisne uzorak.

Papir za termalni printer, Amazon.de, 14.99 eura (112.94 kn)

Ovaj Epson skener veličine je ‎27.2 x 4.7 x 3.4 cm, a teži samo 270 grama. Lako će stati u svaku ladicu, ali i torbu, tako da ćete ga bez problema koristiti i kad ste u pokretu, a hitno vam je potrebno skeniranje. Baterija ne dolazi s proizvodom, tako da ćete ga morati ili koristiti na USB ili nabaviti bateriju za bežično korištenje.

Epson WorkForce ES-50, Amazon.de, cijena na sniženju je 137.68 eura (1037.35 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.