Ovaj serum proda se svake dvije minute u svijetu, kupci kažu da čini čuda

Screenshot/Foto: TikTok/lookfantastic.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU ljepote i njege kože, pronalazak proizvoda koji doista donosi izvanredne rezultate može biti pravi izazov. Međutim, jedan serum trenutno privlači pažnju i osvaja srca korisnika diljem svijeta, doslovno leteći s polica svake dvije minute.

Riječ je o Caudalie Vinoperfect Radiance Serumu. To je proizvod za njegu kože koji pripada Vinoperfect liniji francuskog brenda za njegu kože Caudalie. Vinoperfect kolekcija posebno je dizajnirana za rješavanje problema povezanih s hiperpigmentacijom, neujednačenim tenom i tamnim mrljama.

Glavni cilj Vinoperfect Radiance seruma je poboljšati sjaj kože i ukloniti tamne mrlje, hiperpigmentaciju i neujednačen ten. Serum je poznat po prisutnosti Viniferina, koji je derivat soka iz vinove loze. Viniferin je prirodni spoj za koji se vjeruje da učinkovito posvjetljuje kožu i smanjuje pojavu tamnih mrlja.

Na TikToku ovaj proizvod je već neko vrijeme vrlo popularan, a brojni korisnici izvješćuju o poboljšanjima u općem sjaju i svjetlini kože. 

@jazlmao For my fellow hyperpigmentation girlies these results are insane! trying the @caudalie Vinoperfect Serum for 3 weeks! @sephora #After1Bottle #Caudalie #CaudaliePartner ♬ original sound - jazzi manalo 💄

"Koristim ovo godinama, to je Božji dar", "Ovaj proizvod koristim već mjesecima, puno mi je pomogao s ožiljcima od akni. Preporučujem", "Ovo mi je doslovno promijenilo kožu! Toliko je posvijetlio moje tvrdoglavo crvenilo/hiperpigmentaciju! Predobro je", "Ovaj serum je magija u bočici, koristim ga već 3 godine", "Caudalie serum je učinio čuda za moju kožu", "Caudalie serum je učinio sve za moju kožu definitivno nije jeftin, ali bolje je kupiti to i ne kupiti milijun drugih proizvoda", komentirali su zadovoljni korisnici.

Caudalie često preporučuje upotrebu Vinoperfect Radiance seruma u kombinaciji s drugim proizvodima iz Vinoperfect linije za sveobuhvatan režim njege kože.

Serum možete pronaći u ljekarnama po cijenama od oko 50 eura (376.73 kn), a online ga možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.