Ovaj sat dostupan je u samo 500 primjeraka. Evo po čemu je poseban

Foto: shinola.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMERIČKI proizvođač satova Shinola Detroit predstavio je svoj najnoviji sat Mooncraft Monster: Apollo 11 Edition. Sat je posvećen General Motorsu, Fordu i Chrysleru, detroitskim brendovima koji su značajno pridonijeli napretku istraživanja svemira. Monster Diver bio je prvi Shinola sat s automatskim mehanizmom. S lansiranjem Apollo 11 Editiona, to je također prvi model ovog brenda s ručnim navijanjem kronografa.

Sat je dostupan u ograničenim količinama

Sat je izrađen od brušenog titana. Dominiraju crvene, bijele i plave nijanse nadahnute bojama SAD-a, a cjelokupni dojam je veoma vintage. Kućište ima promjer od 43 mm i debljinu od 14.95 mm s lugovima od 22 mm.

Sat dolazi s odgovarajućom narukvicom koja je izrađena od brušenog titana kako bi se lijepo uklopila uz kućište. Karike su blago zaobljene za udobnost, a kopča je ukrašena Shinola logotipom. Sat je otporan na vodu do 100 metara.

Stražnji dio sata je proziran kako bi se vidio mehanizam u unutrašnjosti. Sat pokreće Sellita SW510 M mehanizam s 23 dragulja, koji ima rezervu snage od 58 sati. Na stražnjoj je strani također istaknuto kako je sat izrađen u Detroitu.

Okvir Mooncraft Monster: Apollo 11 Edition sata je nešto tanji u usporedbi s drugim satovima brenda, a samim time su i brojevi koji označavaju minute manji. Sat je dostupan po cijeni od 4600 eura, a više možete doznati ovdje. Sat je dostupan u ograničenim količinama od 500 komada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.