Ovaj jednostavan proizvod spas je za vlasnike aparata za kavu

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/aliexpress.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VLASNICI aparata za kavu znaju koliko teško može biti doći do spremnika za vodu na njemu. Ovisno o tome gdje i kako je vaš aparat za kavu postavljen, punjenjem spremnika riskirate prolijevanje, stoga je svako jednostavnije rješenje dobrodošlo. Ako je spremnik težak i glomazan, problem je tim veći.

"Ovo je nevjerojatno"

Zato postoji silikonski lijevak stvoren upravo kako bi riješio ovaj problem. Tiktokerica Alejandra Mojica demonstrirala je kako koristi silikonski lijevak kako bi napunila spremnik za vodu svojeg aparata za kavu bez da ga "seli" po kuhinji. Istaknula je kako je ovakav dodatak odlično rješenje za sve kojima aparat za kavu stoji ispod ormarića, zbog čega ga je teže pomicati.

@_alexmojica No more moving your machine back and forth #brevillebaristaexpress #brevillebaristaexpress #brevillebambino #brevilleespressomachine ♬ Nocturne Op.9, No.2 - Chopin

"Ja koristim čašu da ulijem vodu sa strane", "Trebam ovo", "Mislila sam da je ovo spekulum", "Još jedna stvar koju nisam znala da trebam", "Genijalno", "Odlično za one s oslabljenim motornim funkcijama", "Ovo je nevjerojatno", "Gdje je ovo bilo kad sam koristila Nespresso" neki su od komentara na objavu.

Lijevak za aparat za kavu, Amazon, 11.39 eura
Lijevak za vodu za aparat za kavu, Ali Express, snižena cijena je 6.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.