Ova parfumerija srezala je cijene MAC proizvoda za 40%. Izdvojili smo favorite

Foto: Shutterstock/maccosmetics.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO osim visokih temperatura donosi i izvrsne popuste u trgovinama, bilo da je riječ o odjeći, tehnologiji ili kozmetici.

Trenutno su akcije na svakom koraku, a posebno nas je privukla jedna ponuda. FABUspot je snizio cijene odabranih MAC proizvoda za 40%. Ova akcija traje do 19.7. ili do isteka zaliha u njihovim parfumerijama i na webshopu. Dodatni plus je besplatna dostava.

Proučili smo kompletnu ponudu MAC proizvoda na popustu i izabrali proizvode koji su prava prilika, uključujući ruževe za usne, highlightere, paletu sjenila, tonirane kreme i sprejeve za lice.

MAC mat ruž za usne

MAC ruževi su legendarni, cijenjeni zbog širokog raspona nijansi, dugotrajnosti i prihvatljive cijene. Izdvajamo MAC Marrakesh mat ruž - bogata bakrenasto crvena boja s toplim podtonom i mat završetkom. Dostupan je na popustu za 16.91 euro.

MAC Marrakesh mat ruž za usne, cijena na popustu je 16.91 euro

MAC Locked Kiss 24 HR ruž 

Na sniženju su i noviteti kao što je MAC Locked Kiss 24HR ruž za usne. Otporan na razmazivanje s bogatom mat teksturom, marka tvrdi da traje do 24 sata. Izabrali smo upečatljivu neonsku ružičastu nijansu Taboo, savršenu za ljeto, a izbor nijansi je dovoljno širok za svakoga. Cijena u sniženju iznosi 23.21 euro.

MAC Locked Kiss 24 HR ruž, cijena na sniženju je 23.21 euro

MAC Mineralize Skinfinish highlighter

MAC Mineralize Skinfinish highlighter je kultni proizvod koji licu daje prekrasan sjaj. Obogaćen je vitaminom E i MAC Multi-Mineral kompleksom. Može se nanijeti na jagodične kosti i druge izdignute točke na licu ili za dramatičan efekt na cijelo lice. Cijena na sniženju je 27.71 euro.

MAC Mineralize Skinfinish highlighter, cijena na popustu je 27.71 euro

MAC Lovestruck Luck paleta sjenila

Nova paleta sjenila je uvijek dobrodošla ako se nas pita, posebno kad je riječ o ograničenom izdanju Lovestruck Luck. Uključuje šest toplih nijansi, od mat do sjajnih, a ambalaža je također privlačna. Cijena na sniženju je 49.49 eura.

MAC Lovestruck Luck paleta, cijena na popustu je 49.49 eura

MAC Strobe Dewy Skin Tint

Tonirane kreme su ljetni must-have, a zašto je ne kupiti na popustu? MAC-ova Strobe tonirana krema pruža lagano, osvjetljavajuće i hidratantno djelovanje. Obogaćena hijaluronskom kiselinom, shea maslacem, skvalanom i vitaminom E, daje koži svjež i prirodan izgled. Može se kupiti za 27.05 eura na sniženju.

MAC Strobe Dewy Skin Tint, cijena na popustu je 27.05 eura

MAC Prep + Prime Fix+

Jedan od najprodavanijih proizvoda je MAC Prep + Prime Fix+ sprej za lice. S formulom bogatom vitaminima i mineralima, ovaj sprej hidratizira, umiruje i osvježava kožu. Idealan je za upotrebu prije i nakon nanošenja šminke, jer osim što osvježava, produljuje i trajanje šminke do 12 sati. Na popustu se može kupiti za 17.39 eura.

MAC Prep + Prime Fix+, cijena na popustu je 17.39 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.