Ova mala pećnica može zamijeniti više različitih uređaja

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN zanimljiv kuhinjski aparat plijenio je pozornost i osvojio prestižnu nagradu za inovacije na ovogodišnjem CES-u, a riječ je o pećnici Macrowave tvrtke Revolution Cooking. Ova se nova pećnica napaja InstaGLO tehnologijom, a istaknula se naprednom tehnologijom i potencijalom da u potpunosti promijeni način pripreme jela.

Mnoštvo mogućnosti u jednom uređaju

Istaknuta i patentirana značajka Macrowave je InstaGLo tehnologija grijanja koja koristi posebne legure i pametne algoritme kako bi brže i pametnije kuhala hranu, poboljšavajući joj okus. Od drugih se značajki ističu lako prebacivanje i istodobno pokretanje više načina kuhanja, uključujući način mikrovalne pećnice, pećnice za pečenje, roštilja, podgrijavanja za hrskavost, pečenje pizze i drugo.

Macrowave pećnica također smanjuje ili pak eliminira potrebu za prethodnim zagrijavanjem. Dolazi s LED zaslonom i intuitivnim zaslonom osjetljivim na dodir. Software pećnice redovito će se ažurirati kako bi se razvijala i poboljšavala.

Pećnica dolazi i s odgovarajućim dodatcima za različite načine kuhanja. Primjerice, stakleni pladanj za način mikrovalne pećnice, košarica za prženje na zraku, neljepljivi lim i rešetka za pečenje... Dodaci se lako pohranjuju ispod pećnice te neće zauzimati puno prostora.

Cijena uređaja je 1800 američkih dolara (1641.96 eura).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.