Cijene japanskih noževa snižene za Black Friday. Evo koliko ćete uštedjeti

Foto: oštarrub.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRGOVINA japanskim kuhinjskim noževima Oštar rub pokrenula je svoje Black Friday popuste. Nudi do 35% na odabrane proizvode, a ako upišete kod BFCM15, dobivate 15% popusta na sve artikle koji nisu na popustu. Akcija traje do 27. studenog, a evo što smo izdvojili iz njihove snižene ponude.

Prava prilika da uložite u kvalitetu

Nož za pršut mora biti vrhunske kvalitete, a ovaj je nož zahvaljujući fleksibilnoj oštrici dobar za rezanje većine suhomesnatih proizvoda.

Bura nož za pršut 300 mm, Oštar rub, sniženo 182 eura (1371.27 kn)

Kuhinju je dobro opremiti oštrim, visokokvalitetnim japanskim noževima koji će dugo trajati, a kako se sporije troše i oštriji su, zahtijevaju manje napora pri korištenju. Time se značajno smanjuju izgledi za ozljede pri pripremi jela.

Nakiri nož, Oštar rub, sniženo 97.50 eura (734.61 kn)
Shoichi kuharski nož, Oštar rub, sniženo 113.75 eura (857.04 kn)

Wide petty je maleni nož pogodan za različite radove u kuhinji. Upravo je zbog svoje svestranosti popularan među svim ljubiteljima kuhanja koji trebaju istinsku oštrinu.

Wide petty nož, Oštar rub, sniženo 126.75 eura (954.99 kn) 
Elegancia nož, Oštar rub, sniženo 162.50 eura (1224.35 kn)

Nigara Kiri-Gyuto japanski nož dolazi u plavoj i zelenoj boji, a posebno se preporučuje za rezanje mesa, ribe i povrća. Tradicionalno je rezerviran za glavnog kuhara.

Nigara Kiri-Gyuto nož, Oštar rub, sniženo 412.50 eura (3107.98 kn)

Konačno, svakom je kuharu potreban alat uz pomoć kojega će lako brusiti nož. Ovaj set sadrži brusni stalak, kombinirani vodobrusni kamen grube granulacije 280 i srednje granulacije 1000, nastavak za brušenje te kamen za korekciju brusne površine.

Suehiro SKG brusno kamenje, Oštar nož, sniženo 60 eura (452.07 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.