"Opustite se i uživajte": Uz ovaj čep dodajte par centimetara vode u svoju kupku

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO se volite dugo opuštati u kadi, vjerojatno ste barem jednom poželjeli da je možete napuniti baš do vrha, kao u filmovima. No, na svakoj kadi postoji odvod koji sprječava izlijevanje vode iz kade. To je, naravno, dobro jer štiti vaš dom od poplave. Ali ako poželite povremeno napuniti kadu do vrha, postoji proizvod koji će vam u tome pomoći na siguran način.

"Opustite se i uživajte"

Tiktokeri su oduševljeni čepom koji im omogućava filmsku kupku. U pitanju je silikonski čep koji stvara vakuum zahvaljujući čemu dobro prianja te neće pasti dok ga koristite. Lako se postavlja i uklanja. 

@mrsbirchem Love my over flow drain stopper! I can actually FILL my tub and relax fully submerged! #thingsyouneed #relaxing #bathtime #overflow #nomore #needed #addtocart ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Kako i sami tiktokeri kažu: "Niste ni znali da ovo trebate do sada", "Opustite se i uživajte u više vode". Čepovi dolaze s rupom koja će spriječiti nesreće u kupaonici, odnosno neće u potpunosti onemogućiti pristup odvodu. Pazite da rupa na čepu bude na vrhu kako biste doista dodali više centimetara svojoj kupki.

@urdemandofficial 🔗 in Profile, Elevate your bath game! 🚿 Our Bath Hub Overflow Drain Cover stops spills, adds style. Easy install, maximum relaxation. Dive in! 🛁✨ #bathupgrade #amazonmusthaves #satisfying #goviral #makeitviral #viral #fyp #gadgets #coolproducts ♬ original sound - Ur Demand

>> "Čarobna je": Kugla za kupanje oduševila internet

Fleksibilan i hipoalergenski

Ovaj čep je rađen od silikona, fleksibilan je, mekan i hipoalergenski. Dobro drži i na neravnim površinama. Zahvaljujući materijalu, jednostavno se čisti, a možete ga staviti i u perilicu posuđa. Može se reciklirati.

Silikonski čep, Amazon, snižena cijena je 9.98 eura (75.19 kn)

Čep se vakuumski drži za površinu, stoga neće skliznuti. Vi odlučujete kad ga želite ukloniti. Može se koristiti i u kuhinji. Ovaj je model moguće skupiti, tako da zauzima manje prostora kad ga ne koristite.

Silikonski čep, Amazon, 8.99 eura (67.73 kn)

Najmlađim ljubiteljima kupki, kao i ljubiteljima maksimalizma, svidjet će se čep u obliku simpatične hobotnice. Prije korištenja, savjetuje se da čep kratko držite pod mlazom tople vode kako bi bolje prianjao.

Silikonski čep, Amazon, snižena cijena je 8.10 (61.02 Kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.