"Opsjednuta sam": Kendall Jenner otkrila svoju omiljenu maskaru

Foto/Screenshot: YouTube/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO je Kendall Jenner, svjetski poznata manekenka, podijelila svoju tajnu za postizanje savršenih trepavica u intervjuu za Vogue. Iako je poznata po nošenju luksuznih brendova, Kendall je oduševljeno dijelila svoju ljubav prema mnogo pristupačnijim proizvodima, a jedan od njih je maskara Panorama od L'Oréala.

"Ovo je jedan od mojih favorita. Opsjednuta sam", izjavila je Kendall dok je nanosila maskaru na svoje trepavice. Ova maskara daje trepavicama panoramski volumen od 360° zahvaljujući svojoj posebnoj četkici i mješavini vlakana različitih duljina. 

Volume Milion Lashes maskara Panorama, cijena je 14.90 eura

Mnoge recenzije hvale njezinu učinkovitost

Ova maskara nije samo Jennerina tajna ljepote, mnoge recenzije na Amazonu hvale njezinu učinkovitost. "Isprobala sam gomilu maskara i ova mi je jedna od najdražih!!", "Ja sam tip osobe koja ne voli nositi maskaru jer mi obično ne izduži trepavice. Ali ova maskara je nevjerojatna!", "Ne mogu naći ništa što mi se ne sviđa kod ove maskare. Lagana je, otporna na ljuštenje i mrljanje", neke su od recenzija koje potvrđuju njenu popularnost i učinkovitost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.