Omega predstavlja ekskluzivni sat za Olimpijske igre u Parizu 2024.

Foto: omegawatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OMEGA je službeni mjeritelj vremena na Olimpijskim igrama u Parizu 2024., stoga je predstavila i sat koji se savršeno uklapa u događanje. OMEGA BG 859 Bronze Gold Edition nadahnut je olimpijskim medaljama, a izrađen je od 50% bakra i 37.5% zlata. Rezultat je zlato od 9 karata.

"Lijep, ali preskup"

Osim toga, sat dolazi s brojčanikom od srebra 925 s uzorkom Clous de Paris u sredini i udobnim smeđim remenom od teleće kože koji se lijepo uklapa u boju brojčanika. Na stražnjoj strani kućišta sata utisnut je logo OI u Parizu 2024.

"Lijep, ali preskup", "Vau, nešto novo", "Jednostavan stil je bezvremenski, bravo", "Nevjerojatan je", "Ne znam što je brončano zlato, ali lijep je sat", "Najljepši formalni sat koji ste napravili u zadnjih nekoliko desetljeća", neki su od komentara na Instagram objavu brenda kojom je predstavio svoj novi sat.

Sam izgled sata nadahnut je dizajnom iz 1930-ih. Ova moderna iteracija svidjet će se onima koji vole vintage stil suvremenog duha. Brojčanik je promjera 39 mm, a sat pokreće Co-Axial Master Chronometer kalibar 8926. Ima rezervu snage od 72 sata.

Sat je ograničenog izdanja, a kupnja je moguća u odabranim trgovinama. CIjena sata je 13.300 eura. Više o satu možete doznati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.