Od sladoleda s pistacijom do Radlera s grejpom: Pogledajte što je stiglo u trgovine

Foto: Promo/konzum.hr/kras.hr/lidl.hr/waomochi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK smo pregledavali akcije u trgovinama za Index šoping-listu, primijetili smo da su na police stigli novi proizvodi. Izdvajamo najzanimljivije.

Klaas Bier Radler pivo grejp

Stigao je novi okus Klaas Bier Radlera - grejp. Ovo piće s okusom grejpa i lager piva s 2.5% alkohola pronašli smo u Konzumu po akcijskoj cijeni od 0.75 eura za limenku od 0.5 l.


Sladoled Wao Mochi s okusom pistacije

Na police, točnije u škrinje trgovina stigao je Mochi Wao sladoled s punjenjem od pistacije. Mochi Wao sladoled dolazi u raznim okusima, poput kokosa, manga, čokolade, matcha čaja i sličnih, a sada im se pridružio i najpopularniji ljetni okus - pistacija. Pronašli smo ga u Intersparu u pakiranju od 210 grama po cijeni od 5.99 eura, a trenutno je na akciji pa košta 4.99 eura.


Paddington Munchmallow

Poznati Munchmallow desert sada dolazi i u Paddington verziji. Naravno, punjenje mu je od naranče, a pakiranje od 128 grama košta 1.19 eura. Našli smo ga u Intersparu. 


Novo pakiranje Domaćica Extra Choco keksa

Poznati keksi Domaćica Extra Choco sada dolaze u vrećicama od 220 grama. Novo pakiranje pronašli smo u Konzumu po cijeni od 3.49 eura. 


Mulino Bianco keksi s pistacijom

Napokon su i k nama stigli Mulino Bianco keksi s kremom od pistacije. Trenutno se pakiranje od 168 grama može pronaći u Konzumu na akciji po cijeni od 2.99 eura.


Tjestenina Talianetta Mac'n'cheese

Podravkinom asortimanu gotovih jela s tjesteninom Talianetta pridružio se novi okus - Mac'n'cheese. Stiže u vrećici od 160 grama i košta 2.29 eura. 


Stolni roštilj Silvercrest

Za nekoliko dana, točnije 29.7., na police Lidla stiže zanimljiv novitet, idealan za ljetne dane - stolni roštilj s dvije površine za roštiljanje. Ploče za roštilj imaju premaz protiv prianjanja, a roštilj ima podesivu temperaturu te odvojivu zaštitu od prskanja. Cijena mu je 59.99 eura.

Ako želite pratiti novitete ili dobre popuste na prehrambene i neprehrambene proizvode u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan. 

>> Cijene u trgovinama brutalno su pale. Evo čime se vrijedi opskrbiti
>> Cijene u trgovinama srezane su i za 60%. Ovo se isplati ugrabiti na akciji

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.