Ovaj mali dodatak radi čuda za vaše odvode. Ljudi pišu: Nešto najbolje ikad

Foto: amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U VEĆINI kućanstava sudoper je glavni za čišćenje u kuhinji, barem ako ne posjedujete perilicu posuđa. Problem je što se sudoper često zanemaruje, odnosno nedovoljno čisti. Kad se čisti, najčešće se to odnosi samo na vanjski dio sudopera. U odvodu pak završi svašta. Mnogi će pustiti zrno riže ili natopljene komadiće luka da skliznu u odvod i ne razmišljati previše o tome.

Jednostavno korištenje i čišćenje

S vremenom svi ti komadići hrane začepe odvod, što znači da ćete u njega lijevati različite tekućine za odčepljivanje ili pak zvati vodoinstalatera. Kako je bolje spriječiti nego liječiti, najpametnije je zaštititi odvod od takvih problema. The Kitchn preporučuje OXO silikonski strainer za sudoper s čepom.

Ovaj dodatak sadrži silikonsku košaru koja hvata ostatke hrane i lako se preokreće kada je treba isprazniti. Ručica u alatu okreće se i aktivira čep, odnosno otvara i zaustavlja protok vode. Napravljen je od kvalitetnog silikona koji neće ogrebati dno vašeg sudopera, a također je bez PVC-a i može se prati u perilici posuđa.

I recenzije na Amazonu su vrlo pozitivne: "OXO me nikad ne razočara, a ovaj proizvod je nešto najbolje ikad", "Fleksibilan je i lako se čisti", "Čim otvorite proizvod jasno vam je da nije u pitanju jeftina izrada. Rađen je od kvalitetnog čelika i gume. Nevjerojatno lako se čisti".

OXI stoper za sudoper, Amazon, snižena cijena je 25.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.