Našli smo Dash tekuće deterdžente za rublje po cijeni od 30 kuna

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA smo u subotu, u zadnji tren, obavljali nabavu hrane, za oko nam je zapela odlična akcija u Konzum trgovini u Zagrebu.

Naime, snizili su cijene Dash tekućih deterdženata za više od 60 posto povodom izlaska iz asortimana ovog pakiranja, a ponuda vrijedi u svim većim Konzum trgovinama do isteka zaliha. 

Na ovom popustu se tako može naći tekući Dash Salva Colore, za 47 pranja, po cijeni od 30 kuna (3.98 eura) i duo pakiranje Dash Classico deterdženta, za 2 x 21, odnosno 2 x 33 pranja, isto po cijeni od 30 kuna (3.98 eura). 

Inače, redovna cijena Dash Salva Colore deterdženta od 2.585 litara za 47 pranja je između 80 i 90 kuna, ovisno o trgovini. Dok se Dash Classico duo pakiranje prodavao po cijeni od 80 kuna za manje pakiranje, a veće po cijeni od 90 kuna. 

Sada kada se u utorak ponovno trgovine otvore, znate gdje treba ići po zalihu tekućih deterdženata po zaista dobroj cijeni ako se želite opskrbiti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.