Motorola ima novi telefon? Ovako navodno izgleda

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOTOROLA je prije tjedan dana predstavila Edge 50 za koji tvrdi da je najtanji telefon na svijetu s vojnim certifikatom. Sada su procurile fotke još jednog modela iz te serije - Edge 50 Neo. Iako još nije službeno najavljen, ovi renderi otkrivaju kako će navodno izgledati i u kojim će bojama biti dostupan.

Poznati leaker Evan Blass, @evleaks, podijelilo je na X-u (bivšem Twitteru) detaljne rendere novog mobitela koji daju pogled na četiri boje - Grisaille (crna), Nautical Blue (plava), Poinciana (crvena) i Latte (bež).

Tri kamere na stražnjoj strani

Renderi također pokazuju da će Edge 50 Neo imati tri kamere na stražnjoj strani, postavljene na isti način kao kod modela Moto Edge 50. Prema informacijama koje navodi GSMArena, oznake na otočiću kamere pokazuju isti raspon žarišne duljine od 13-73 mm i OIS, vjerojatno za glavnu kameru.

Ako su te informacije točne, Edge 50 Neo trebao bi imati glavnu kameru od 50 MP, telefoto kameru od 10 MP (s trostrukim optičkim zoomom) i ultraširokokutnu kameru od 13 MP.

Očekuje se da će biti dostupan u dvije varijante pohrane i RAM-a

Očekuje se da će Moto Edge 50 Neo biti dostupan u varijantama s 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije te s 12 GB RAM-a i 512 GB memorije. Ostale specifikacije o kojima se nagađa uključuju 6.4-inčni pOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz, čip MediaTek Dimensity 7300 i bateriju kapaciteta 4310 mAh. Sve ove informacije treba uzeti s rezervom dok Motorola službeno ne predstavi uređaj.

Edge 50 Neo pridružit će se ostatku serije Moto Edge 50, koja već uključuje modele Edge 50 Fusion, 50 Pro i 50 Ultra. Točan datum lansiranja, cijena i dostupnost za sada nisu poznati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.