Mango je izbacio svoju verziju prozirne torbice. Košta 60 eura

Foto: mango.com/coperniparis.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOŽE se reći da je tržište torbi prilično zasićeno, a ne dobiju sve kultni status poput Guccijeve Jackie, Chanelove 2.55, Hermesove Birkin ili Kelly, Fendijeve Baguette i sl. No unatoč zaista ogromnoj konkurenciji, nekoliko torbi novije generacije postalo je iznimno popularno. Jedna od njih je Copernijeva Swipe torba. 

Coperni Paris Glass Mini Swipe, 3600 eura (27.124,20 kn)

Ova torba izrađena je od pravog stakla i košta 3600 eura. Dolazi u transparentnoj, crvenoj, roza i crnoj verziji. Ako vam je taj iznos ipak previše za jednu torbu, Mango u svojoj ponudi ima vrlo sličnu za 59.99 eura (451.99 kn) i još uvijek ju nije rasprodao. 

Mangova torba nije napravljena od stakla, već od akrila pa vjerujemo da je njome lakše rukovati, a zbog svog prozirnog izgleda ići će uz gotovo sve modne kombinacije. Možete je vidjeti ovdje

Mango transparentna torba, 59.99 eura (451.99 kn)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.