Legendarni pobjednici Eurosonga novo su lice OnePlus mobitela

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ONEPLUS se udružio s finskim metal bendom Lordi kako bi promovirali svoj OnePlus Nord 4 mobitel. Metal bend je bio logičan izbor budući da je Nord 4 izrađen od - metala. Uz to, Lordi imaju novu pjesmu koja se zove Made of Metal čime je lijepo zaokružena cijela suradnja.

Reakcije su mahom pozitivne

Ako vam Lordi djeluju poznato, ali niste sigurni odakle, tu smo da vam osvježimo pamćenje. Ovi su Finci davne 2006. pobijedili na Eurosongu pjesmom Hard Rock Hallelujah. Njihova pobjeda na natjecanju poznatom po pop glazbi učinila ih je legendama. Svoju suradnju s OnePlusom objavili su na Instagramu.

"Uvijek mi se sviđala vaša ironičnost, uljepšali ste mi dan", "Najbolja reklama koju sam vidio u posljednje vrijeme", "Najbolja reklama ikad", "Nevjerojatno", neki su od komentara na objavu.

OnePlus Nord 4 ima metalno kućište, a jedan je od malo mobitela danas koji koriste ovaj materijal. Ima Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 processor, a dostupan je s memorijom do 16 GB RAM-a. AMOLED ekran od 6.74 inča ima osvježavanje od 120 Hz.

Mobitel radi na Android 14 s brendovim OxygenOS UI-em. Glavna kamera mobitela ima 50 MP, a široka kamera ima 8 MP. Prednja kamera ima 16 MP.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.