Kupci vraćaju proizvode za kosu Blake Lively: "Najgori koje sam ikad koristila"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO je kolovoz trebao biti uspješan mjesec za glumicu Blake Lively, s obzirom na izlazak njenog novog filma It Ends With Us i lansiranje beauty brenda Blake Brown, stvari nisu ispale tako. Glumicu mnogi kritiziraju zbog načina na koji promovira svoj film, kao i zbog toga što je iskoristila priliku za promociju svoje beauty linije.

Pod uobičajenim okolnostima to možda ne bi bio problem, ali s obzirom na to da se film bavi temom obiteljskog nasilja, mnogi joj zamjeraju što koristi popularnost filma za promociju svog brenda, dok pritom u javnim nastupima vezanim uz film zanemaruje tu osjetljivu temu.

Sada stiže novi val kritika vezanih uz njezine nove proizvode. Kao što smo već naveli, početkom srpnja, Blake je lansirala vlastiti brend Blake Brown, o čemu smo već pisali. Glumica je izjavila da je na brendu i proizvodima radila sedam godina, a proizvodi su dostupni na službenoj stranici i u američkim trgovinama Target.

Linija za njegu kose uključuje dvije vrste šampona, suhi šampon i masku za kosu, među ostalim proizvodima. Prema opisu, proizvodi ostavljaju kosu "mekom, jednostavnom za oblikovanje i vidljivo sjajnom" te nisu formulirani sa SLS/SLES-om, silikonima ili parabenima.

"Svi vraćaju proizvode za njegu kose Blake Brown"

Međutim, TikTok je sada preplavljen videima nezadovoljnih kupaca. TikTokerica Kate Perry nedavno je u videu istaknula da joj je "kul tinejdžerka koja radi na pultu za korisničku podršku u Targetu rekla da svi vraćaju proizvode za njegu kose Blake Brown". Također, rekla joj je da "proizvodi nisu vrijedni svoje cijene".

@girlboss997 And i mention shes a cool teen cuz you kNOWWW shes brutally honest #blakebrown #blakelively #itendswithus ♬ original sound - Kate Perry 🤰🏻✌🏻🙃🫶🏻

Neki drugi korisnici TikToka izrazili su nezadovoljstvo proizvodima, a mnogi su kritizirali glomazno pakiranje. Emma Nacewicz istaknula je da, iako je "pakiranje lijepo, nije praktično." Smatra da zauzima previše prostora i da je komplicirano za korištenje. 

@emmanacewicz I hateeee that i hate it. I wanted to love it soooo bad. But this just isnt it. Save your money @Blake Brown #blakelively #blakebrownbeauty #haircarereview ♬ original sound - Emma Nacewicz

Također je istaknula da suhi šampon Blake Brown ne ispunjava obećanja, već je više šampon za teksturiranje. "Prvo, uopće ne uklanja masnoću s kose. Sve što radi jest da kosu čini ljepljivom. Odličan je kao sprej za teksturiranje, ali morate oprati kosu već sljedeći dan jer postane ljepljiva i neugodna na dodir", objasnila je Nacewicz.

Tiktokerica Jubilee Dawn isto nije oduševljena proizvodima za kosu Blake Brown. "Ovo su neki od najgorih proizvoda koje sam ikada koristila na svojoj kosi", navela je u svom videu. Njezina kosa je kovrčava, a u recenziji je istaknula da joj je kosa nakon korištenja ovih proizvoda bila jako suha. 

@jubileedawns If Green Lantern made a haircare line 💚 #blakelively #blakebrown #haircare #review #hair #curlyhair ♬ original sound - Jubilee Dawn

Ipak, mogu se pronaći i pozitivne recenzije

Međutim, vrijedi istaknuti da nisu svi nezadovoljni proizvodima Blake Brown te se mogu pronaći i pozitivne kritike, iako se trenutno čini da negativne recenzije dominiraju. TikTokerica Natalie naglasila je da joj kosa divno miriši nakon korištenja proizvoda iz ove linije, a na kraju videa izjavila je: "Fan sam."

@natgawd My hair smells like I attend a private school on the UES 🫧🛀💆‍♀️ @Blake Brown #blakebrownbeauty ♬ original sound - Natalie
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.