Sandale Jordan Deja već su stigle. U kojoj su vam boji najljepše?

Foto: nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE JE spreman za ljeto, a to je dokazao novim sportskim sandalama. Brend je lansirao ženske sandale Jordan Deja u tri boje: bež, crnoj i ružičastoj. Sandale imaju debele trake i masivan potplat, no ipak su nešto elegantnije i modernije od većine sandala ovog tipa. Svojim oblikom djeluju pomalo i futuristički.

Već dostupne u odabranim trgovinama

Na remenu je velikim pozlaćenim slovima ispisano Jordan, a na potplatu je vidljiv i logo Jordan brenda. Gornjište je glatko i kožno, a cjelokupni dojam je kao da je cilj bio stvoriti spoj sandale i tenisice.

Sandale Jordan Deja "posudile" su masovni potplat od poznatih tenisica Jordan 13, koje su inspirirane šapama pantera. Tenisice su dostupne po cijeni od 84.99 eura u odabranim trgovinama i online, a vidjeti ih možete ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.