Jeste li znali da Ferrari ima svoj modni brend? Nas je oduševio

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FERRARI je doživio procvat popularnosti zahvaljujući prošlogodišnjem filmu Ferrari koji je ispričao priču o osnivaču brenda Enzu Ferrariju. Marka je također nedavno proslavila 75. rođendan, a debitirala je i na Milanskom tjednu mode. Bila je to njihova prva kolekcija odjeće, a brend nosi ime Ferrari Style. Brend je još više pozornosti privukao modnim dodatcima, uključujući nakit, sunčane naočale i torbe.

Većina proizvoda iz kolekcije je uniseks

Kolekcija sadrži zaštitni znak brenda, logotip Ferrarija, na parkama, bomber-jaknama i širokim hlačama u prepoznatljivoj "Rosso Corsa" crvenoj boji. Materijali uključuju reflektirajuću traku i gumu, čime se odaje počast Ferrarijevoj povijesti u motorima. Većina kolekcije je uniseks.

"Ovo je legendarni i najprepoznatljiviji brend sportskih automobila na svijetu, pa zašto ne bi proizveli kvalitetnu odjeću i liniju modnih dodataka", izjavio je Bradford Rand, osnivač RAND Luxuryja i The Luxury Reviewa.

Ferrari inače ima nekoliko butika, uključujući glavni butik u Milanu. Brend lansira luksuzne modne kolekcije još od 2021., a najnovija Resort kolekcija za 2025. godinu uključuje arhitektonske stilove i održive materijale poput Q-Cycle pređe, koja se izrađuje od recikliranih guma.

Posebno se ističe Ferrari GT torba, dostupna u raznim stilovima, bojama i veličinama. Ferrari također ima liniju modernih sunčanih naočala, nakita i remena koji izgledaju poput sigurnosnih pojaseva automobila i drugih luksuznih predmeta koji privlače mlađu generaciju.

Ovaj potez prema proširenju brenda izvan automobila privlači mlađe kupce, kaže Steven Morea, regionalni direktor Ferrarijevog kluba za američku regiju: "Odjeća je luksuzna, a istovremeno i inovativna, i dok je Ferrari oduvijek privlačio mlađe vlasnike, sada ima više mladih kupaca zahvaljujući uspješnim tehnološkim poduzetnicima."

Kompletnu ponudu brenda možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.