Jessica Alba obožava Dyson Airwrap: "Promijenio mi je život"

Screenshot/Foto: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA Jessica Alba trenutačno uživa na odmoru s obitelji, a svoje pratitelje na TikToku redovito obavještava o događajima iz privatnog života. Uoči putovanja podijelila je kako se pakira i što sve nosi sa sobom, priznajući pritom da nije ljubiteljica pakiranja te da se odmah po dolasku mora raspakirati. 

U jednom od posljednjih videa Jessica je otkrila da za uređenje kose koristi popularni uređaj Dyson Airwrap. Naglasila je kako jednostavno želi imati lijepu kosu kad se probudi. U videu je prikazala kako nakon sušenja kose koristi nastavak za kovrčanje, stvarajući tako opuštene i voluminozne kovrče.

@jessicaalba Just a #girl who wants cute #hair when she wakes up 🤷🏽‍♀️🤭 #Dyson #TravelDiaries ♬ Just A Girl - No Doubt

"Prekrasna kosa"

Njezin video je za samo dva dana prikupio preko 240 tisuća pregleda i brojne komentare. "Dyson mi je potpuno promijenio način na koji stiliziram kosu!", "Prekrasna kosa", "Božica", "Prekrasna si", "Što god ti radiš, to i ja radim", "Opsjednuta sam", "Volim tvoju kosu", "Uvijek izgledaš prekrasno", "Baš mi se sviđa kako ti je ispala frizura", samo su neki od komentara.

Ranije ove godine, Jessica Alba je izjavila za New York Post da joj je Dyson Airwrap omiljeni uređaj za kosu. "Počela sam koristiti Airwrap prije nekoliko mjeseci i stvarno mi je promijenio život. S njim frizura izgleda poput one iz frizerskog salona. Osim toga, potrebno je vrlo malo vremena da se postigne taj efekt!"

Dyson Airwrap, Amazon, 629.20 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.