Idemo po dućanima: Našli smo novo ograničeno izdanje čokolade Milka

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX SHOPPINGU smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima, ali i za dobrim akcijama. Ovaj put smo se fokusirali na nove proizvode i to one slatke, evo koje smo sve našli na policama. 

I u naše trgovine stiglo je ograničeno božićno izdanje čokolade Milke Mmmax s okusom medenjaka. Našli smo je u Super Konzumu gdje je trenutno na akciji od 45% pa tako 300 grama čokolade košta 2.35 eura (17.71 kn).

Ako volite medenjake, svidjet će vam se ova čokolada jer baš ima okus po njima na prvi griz. Nas medenjaci vraćaju u djetinjstvo tako da je tu jedna doza nostalgije. Možda je mrvicu preslatka i ta slatkoća se dosta osjeti u aftertasteu. Jeste li je već probali?

Našli smo i ograničeno izdanje Merci bombonijere Black & White Selection. U njoj se nalaze četiri okusa: keksi i vrhnje, badem krispi, kakao krema i badem krema. Našli smo je u Super Konzumu, bombonijera ima 240 grama i košta 6.09 eura (45.89 kn). Probali smo je i svi okusi su jako fini. Odličan dar za ljubitelje slatkog, ali ne preslatkog. 

Zatim smo u Intersparu našli nove keks sendviče McVitie's s kremom od tamne čokolade (100 g, 1.29 eura / 9.72 kn) i s mliječnom kremom (90 g, 1.29 eura / 9.72 kn). Ovi potonji nas izgledom podsjećaju na Oreo kekse, a čak i okusom vuku na njih, samo su po nama manje slatki od njih. Ovi s tamnom kremom su nam prefini i ponovno bismo ih kupili. 

Još smo neke nove kekse našli, isto u Intersparu. Radi se o keksima dr Gerard i to s lješnjak kremom (100 g, 1.99 eura / 14.99 kn), s čokoladnom kremom (110 g, 2.49 eura / 18.76 kn) i čokoladne medvjediće (116 g, 1.29 eura / 9.72 kn). 

U Lidlu smo našli cronutse. Radi se o pekarskom proizvodu koji je izvana donut, a iznutra croissant i ima šećernu glazuru. Jedan cronut ima 77 grama i košta 0.79 eura (5.95 kn). Mekan je i fin, idealan za one koji vole slatki doručak ili desert. Bio bi bolji s džemom, po nama. No on se lako i doda naknadno. 

Ovaj put smo se fokusirali baš samo na nove slatkiše i slatke proizvode poput cronutsa. Drugi put ćemo se potruditi naći zdravije proizvode, bez šećera. Ne obećavamo, ali potrudit ćemo se. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.