HMD napokon predstavio Barbie telefon. Žene pišu: "Savršeno"

Foto: hmd.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON dugog iščekivanja, HMD Global je konačno predstavio svoj Barbie telefon. Ovaj telefon, koji je u osnovi preuređena verzija Nokije 2660 Flip, dolazi s nekoliko promjena u izgledu i softveru, posebno dizajniranim za sve ljubitelje Barbie.

Kao što ste mogli očekivati, Barbie telefon je cijeli u ružičastoj boji. Uz standardni ružičasti dizajn, dolazi s ružičastom izmjenjivom baterijom, ružičastim USB-C kabelom i krpicom za poliranje u istoj boji. Uz to, dobit ćete i dodatke poput dviju zamjenjivih stražnjih maski, remena za telefon, privjesaka i Barbie naljepnica.

Personaliziran je s Barbie ikonama i pozadinama 

Telefon ima glavni zaslon od 2.8 inča i manji pokrovni zaslon od 1.77 inča. Pokreće ga Unisoc T107 čipset sa 64 MB RAM-a i 128 MB interne memorije, koju možete proširiti do 32 GB putem microSD kartice. Kamera je VGA (0.3 MP), a tu su i Bluetooth 5, priključak za slušalice i USB-C za punjenje i prijenos podataka.

Što se tiče softvera, većina tržišta će imati operativni sustav S30+, dok će američka verzija koristiti KaiOS, piše GSMArena. Osim toga, telefon je personaliziran Barbie ikonama, pozadinama i melodijama zvona.

Komentari s društvenih mreža već su počeli stizati. "Savršeno", "Baš je sladak", "Dečki također žele Marvel verziju", "Planirate li nešto za dečke?", "Ovo je samo za cure, što je s dečkima?", "Wow, wow", pisali su ispod njihove Instagram objave.

Barbie telefon košta 129 eura i dostupan je za kupovinu širom svijeta. Možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.