Hailey Bieber pokazala novu manikuru, a svi su komentirali samo jedno

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HAILEY i Justin Bieber prošloga su mjeseca na Havajima obnovili bračne zavjete i putem Instagrama su fotografijama s ceremonije također obavijestili javnost da očekuju svoje prvo dijete. No, to nije jedina novost. Naime, Hailey je od Justina na poklon dobila novi dijamantni prsten čija je procijenjena vrijednost prilično visoka. 

"Prekrasni nokti, ali ne mogu skinuti pogled s prstena"

Iako se novi blještavi prsten osnivačice Rhodea nije mogao vidjeti na fotografijama s obnove zavjeta, teško ga je bilo ne primijetiti kada je par nedavno podijelio fotografije s putovanja u Japan. 

No, možda najbolji uvid u novi prsten dala je njezina nail artistica Zola Ganzorigt, koja je na Instagramu podijelila Haileyinu manikuru s motivom trešnjinog cvijeta, koju je kreirala.

"Novi prsten je nevjerojatan", "Prekrasni nokti, ali ne mogu skinuti pogled s prstena", "O, moj bože, prstenje", "Novi prsten je divan", "Prekrasan dijamant", "Sve što vidim je njezin dijamant", "Njezin novi prsten je vau", neki su od komentara ispod Zoline Instagram objave. 

Gemologinja prokomentirala novi prsten i otkrila cifru

Za Daily Mail je gemologinja Tenishia McSweeney iz londonske kuće Prestige Pawnbrokers komentirala prsten i procijenila njegovu vrijednost.

"Pod pretpostavkom da je Justin tražio najfinije stupnjeve boje i čistoće, što je vrlo vjerojatno s obzirom na njezin prethodni zaručnički prsten koji je sam po sebi veličanstven i koji sada nosi na malom prstu, i s veličinom koja je oko 10 karata, očekivana cijena je najmanje 1.4 milijuna dolara."

Kao što je Tenishia navela, Hailey je originalni zaručnički prsten, vrijedan 600.000 dolara, sada premjestila na mali prst druge ruke. Osim novog prstena nakon obnove zavjeta, Hailey je viđena i kako nosi takozvani vjenčani prsten Forever, koji se podudara s prstenom njezina supruga Justina.

Tiffany & Co. je otkrio da su upravo oni odgovorni za njihove prstene Forever, koji sadrže puni krug dijamanata. Cijena tih prstena kreće se od 4700 eura pa sve do 24.200 eura. 

Prsten Tiffany Forever, 14.200 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.