Google najavio prvi sklopivi telefon, koji će predstaviti sljedeći tjedan

Foto: Screenshot: Google

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUČER je Google prvi put službeno predstavio svoj Google Pixel Fold. 

Kao što se i očekivalo, lansiranje Google Pixel Folda dogodit će se na eventu Google I/O 2023 10. svibnja. Tvrtka nije potvrdila cijenu ni kada će biti dostupan, ali Pixel Fold će zasigurno debitirati sljedeći tjedan.

Službene fotografije Pixel Folda jako se dobro poklapaju sa svim glasinama koje su kolale do sada. Međutim, Google je pokazao i animacije telefona kako se rasklapa, što možete vidjeti u tvitu ispod.

Uz tvit, tvrtka je objavila i novu Pixel Foldovu stranicu u Google Storeu. Ova stranica otkriva pojedinosti o lansiranju Google Pixel Folda i daje ljudima koji su zainteresirani za nabavu mogućnost da se prijave za informacije o njegovoj dostupnosti.

Pretpostavlja se da će na Google I/O tvrtka lansirati i Google Pixel 7a uz Pixel Fold. Također postoji velika šansa da ćemo vidjeti i službeno lansiranje Pixel tableta, ali Google to još nije potvrdio.

Pixel Fold će vjerojatno imati mnoge iste značajke kao i Pixel 7 Pro. To bi uključivalo stražnju kameru s tri leće (široku, ultraširoku i telefoto), Tensor G2 SoC, puno RAM-a, puno prostora za pohranu, bežično punjenje i još mnogo toga. Naravno, sve te pametne značajke u kombinaciji sa sklopivim oblikom telefona vjerojatno će učiniti Pixel Fold vrlo skupim, piše Android Authority.

Do sada, glasine sugeriraju početnu cijenu od 1799 dolara, isto kao i Samsungov Galaxy Z Fold 4. No to su samo nagađanja, više informacija imat ćemo nakon 10. svibnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.