FOTO Lijepo uređen peterosobni stan u širem centru Zagreba prodaje se za 535.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a za oko nam je zapeo ovaj stan koji se nalazi u širem centru Zagreba, na križanju Ulice Ljudevita Posavskog i Branimirove. Radi se o peterosobnom penthouseu koji se prodaje za 535.000 € (4.030.958 kn). Stan se nalazi na 8. katu zgrade iz 2010. godine koju je gradila građevinska firma Tehnika.

U oglasu navode da je stan kompletno opremljen kvalitetnim materijalima i moderno namješten, a na južnoj strani ima otvoren pogled na istočni dio grada. Osim toga, u neposrednoj blizini nalaze se svi potrebni sadržaji poput vrtića, škole, trgovine i javnog prijevoza.

Open space dnevni boravak, kuhinja i blagovaona

Stan se sastoji od open space dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, predsoblja, hodnika, ostave, kupaonice s WC-om, gostinjskog WC-a, dvije lođe i četiri spavaće sobe od kojih master spavaća soba ima kupaonicu s WC-om.

Stanu pripadaju i dva garažna mjesta, od kojih jedno ima punjač za električno vozilo od 11 KW i dva spremišta, a ukupna neto prodajna površina stana je 142.45 kvadrata. 

Stan je orijentiran na istok-jug, ima centralno etažno plinsko grijanje, pločice i parket na podovima, klimu i protuprovalna vrata. Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotografija niže. 

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.