Poznato je kad stižu nove tenisice Travis Scott x Air Jordan

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAVIS Scott priprema nove tenisice Air Jordan 1 Low OG u "Olive" iteraciji. Krajem veljače ovo je bila samo glasina, no sad je ta glasina potvrđena kao istinita, a dostupne su i prve fotografije ovih modela, primarno na društvenim medijima, gdje su prikupile mnogo reakcija.

U prodaji od sljedeće godine

Baza tenisica izrađena od brušene kože dolazi u zelenoj boji s bijelim detaljima. Ističu se i crvene oznake na peti i jeziku, kao i crne kožne oznake Swoosh. Oznake su obrnute u uobičajenom stilu suradnje između Scotta i brenda. 

Očekuje se da će izdanje biti dostupno u proljeće 2025. putem Nike SNKRS-a i odabranih trgovaca.

"Trebam ih?", "Tako su fora", "Izgledaju kao Golf, ali s crnom oznakom", "Trebam," "Sviđaju mi se", "Ništa posebno za Travisa", "Svako novo izdanje sve više izgleda kao prethodno", "Dobre su" neki su od komentara na Instagramu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.