Eva Longoria održava urednost svog ormara uz ove jednostavne trikove

Foto/Screenshot: TikTok/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

EVA Longoria, svima poznata po ulozi Gaby Solis u popularnoj seriji Kućanice, nije samo sjajna na ekranu već i u privatnom životu pokazuje izvanrednu organiziranost, a njen uredan ormar to jasno pokazuje.

Na TikTok platformi Eva Longoria objavila je video koji prikazuje njen impresivni ormar. Ormar je opremljen ogledalima od poda do stropa i otokom za organizaciju odjeće i dodataka, što čini prostor funkcionalnim i atraktivnim. Dok se divimo njezinoj prekrasnoj odjeći, važno je napomenuti da su alati i trikovi za organizaciju koje koristi dostupni svima.

@evalongoria

Closet tour: organized edition 😂 Thank you Janie at Closet Theory! We’ll see how long I can keep it like this!

♬ original sound - Eva Longoria

Otkrila je da su njezini setovi za vježbanje organizirani na kukicama, što ne samo da štedi prostor već olakšava odabir odjevnih kombinacija.

10/50 Komada spojne kuke za vješalice, cijena je 1.18 eura

Organizacija tenisica

Istaknula je i jednostavan, ali efikasan način organizacije tenisica. Postavljanjem tenisica na posebne nosače osigurava se bolja iskorištenost prostora, a istovremeno se održava urednost i preglednost.

Držač za cipele 6 kom, cijena je 11.89 eura

Eva Longoria ne samo da se ističe svojim glumačkim talentom već i svojim organizacijskim vještinama. Njezin ormar služi kao inspiracija svima koji žele unijeti red i praktičnost u svoj svakodnevni život bez obzira na veličinu ili stil svog doma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.