Vrijeme za obnovu doma: Enza Home ima 1+1 gratis akciju

Foto: enzahome.com/yatasbedding.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste u ovo proljetno vrijeme odlučili obnoviti svoj dom, a želite ga opremiti kvalitetnim namještajem, dobra je vijest da Enza Home ima akciju 1+1 gratis na sve odmah dostupne proizvode, pri čemu drugi, povoljniji proizvod dobivate na poklon. Brend je akciju objavio na svojim društvenim mrežama, a traje do isteka zaliha.

Popust se odnosi na kompletan trenutno dostupan asortiman

Ovaj konceptualni brend želi stvoriti nove stilove života, a nude namještaj za sve prostorije u domu, uključujući spavaće sobe i blagovaonice. Uz namještaj, u svojoj ponudi imaju i madrace, tekstil i druge dodatke.

Enza Home salon namještaja možete posjetiti u zagrebačkom Family Mallu, u Ulici Velimira Škorpika 11. Kompletnu ponudu možete pogledati ovdje, a mi smo dolje izdvojili neke komade koji su nam se najviše svidjeli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.