Dua Lipa privukla pozornost jednostavnom manikurom

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DUA Lipa je jučer posjetila Capri kako bi prisustvovala reviji La Casa kojom je Jacquemus proslavio 15 godina brenda. Od svih poznatih lica koja su se pojavila, pažnju nam je privukla upravo Dua Lipa, koja je nedavno oduševila obožavatelje u Puli. Svoju je plavu ljetnu haljinu upotpunila sunčanim naočalama iste boje i crvenom torbicom, a da prati trendove, pokazala je odabirom laka za nokte.

Manikura je bila minimalistična

Naime, za svoju je manikuru odabrala blijedo ružičasti lak, i to bez dodataka poput cirkona ili dodatnih uzoraka. Cjelokupni je dojam bio vrlo minimalističan.

Nježna ružičasta koja podsjeća na boju baletnih papučica je trend među lakovima za nokte ovog proljeća i ljeta. U nastavku smo izdvojili nekoliko lakova za nokte uz koje ćete lako iskopirati Lipinu manikuru.

Essence lak za nokte 70 Fairy Floss, dm, 1.70 eura
S-he lak za nokte 322/245, dm, 2.50 eura
Naj Oleari lak za nokte Nude Pink, Martimex, 9.50 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.