Zvijezda Moderne obitelji progovorila o seksualnom zlostavljanju

Foto: EPA-EFE

GLUMICA Sarah Hyland, javnosti najpoznatija kao Haley Dunphy iz humoristične serije ''Moderna obitelj'', jučer je na svojem Twitteru prvi put progovorila o seksualnom napadu koji je doživjela dok je bila u srednjoj školi.

 

"Bio mi je prijatelj. To se dogodilo na dočeku nove godine dok sam bila maturantica. Svi su bili pijani", napisala je 27-godišnja glumica na Twitteru i nastavila:

"Provalio je u zahod u kojem sam bila. Nadala sam se da sam sve sanjala, no moje poderane najlonke ujutro su dokazale suprotno. Mislila sam da mi nitko neće vjerovati. Nisam htjela da kažu da sam dramatična. Na kraju krajeva, nisam mu rekla 'ne'. Šok može tako utjecati na ljude."

Osim što se prisjetila svog negativnog iskustva, Sarah je iskoristila priliku da iskaže svoju podršku dr. Christine Blasey Ford, američkoj profesorici koja je jučer svjedočila na sudu protiv odvjetnika i kandidata za Vrhovni sud Bretta Kavanaugha kojeg su ona i još dvije žene optužile za silovanje.

Svoju podršku Kavanaughovim žrtvama na Instagramu je izrazila još jedna poznata glumica koja je također odlučila progovoriti o vlastitom negativnom iskustvu kada joj je bilo samo 14 godina.

 

39-godišnja Busy Philipps, koju pamtimo po ulogama u serijama ''Hitna služba'' i ''Dawson's Creek'', na društvenoj mreži je objavila fotografiju iz osnovne škole i ispod nje napisala:

"Ovo sam ja kada sam imala 14 godina. Tada sam silovana. Trebalo mi je 25 godina da uspijem izgovoriti ove riječi. O tome sam pisala u svojoj knjizi. Svojim roditeljima i sestri to sam prvi put priznala prije četiri mjeseca. Od danas više nećemo šutjeti. Sve mi. Bojim se objaviti ovo. Ne mogu ni zamisliti kako se dr. Ford sada osjeća."

Još jedna slavna dama koja je ovih dana odlučila progovoriti o svom seksualnom napadu je i manekenka Cara Delevingne.

 

"Osjećala sam se posramljeno i nisam htjela uništiti nečiji život, iako je on uništio moj", napisala je 26-godišnja manekenka jučer na svojem Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.