Ženstveno izdanje koje oduševljava: Rozga ne odustaje od laskavog modela hlača

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

OBOŽAVATELJI Jelene Rozge osim njezine glazbe vole i njezin stil. Dokaz tome je i činjenica da je već drugu godinu zaredom, prema izboru čitatelja Index Rougea, proglašena najbolje odjevenom Hrvaticom.

Nedugo nakon tog proglašenja je u damskom outfitu obranila laskavu titulu. Tom prilikom su glavnu riječ vodile hlače takozvanog paper bag kroja, koji je trenutno pravi modni hit. Ovaj laskavi model zahvaljujući visokom struku pristaje apsolutno svima i s lakoćom se kombinira. Takve hlače nosile su se osamdesetih godina, a modni povratak doživjele su prošlog proljeća te su se nametnule kao jedini model koji vam je potreban u ormaru.

Iste hlače, samo u drugoj boji, Rozga je uklopila i u sinoćnji outfit, koji je odjenula za dodjelu nagrada Dan najbolje domaće glazbe.

Svijetle nijanse pokazale su se kao pun pogodak kojim je vješto naglasila svoju ženstvenu stranu. No osim po boji, ove hlače se razlikuju i po materijalu. Samt, koji je sedamdesetih godina bio pravi hit, a potom je postao dio modne prošlosti, vratio se u potpuno novom izdanju. Dobio je moderno lice te je postao profinjen i elegantan pa ne čudi što ga trendseterice rado nose.

Zanimljive hlače uskladila je uz romantičnu bluzu na jedno rame koja je istovremeno dovoljno decentna, ali i zavodljiva. Klasične bijele salonke odlično su zaokružile ovu modnu priču, a dozu luksuza osigurala je torbica s potpisom Guccija.

Ovaj kožni model prodaje se po cijeni od 700 funti (oko 6200 kuna) te nije jedini dizajnerski komad koji se skriva u kolekciji popularne pjevačice. Torba od 10 tisuća kuna koja izgleda kao vrećica te minijaturna torbica u koju ne stane apsolutno ništa, ali je zaludjela modni svijet, samo su neki od upečatljivih modela koje je dosad prošetala.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.