Žene gube glavu za ovim natikačama s mašnom

Foto: Instagram

NJIH možete zahvaliti slavnim blizankama Olsen.

Iako su odavno prestale snimati glupave teen komedije, koje smo obožavale gledati u mlađim danima, sestre Mary-Kate i Ashley Olsen, nakon toga su postale prave modne ikone, a cure se mogu pohvaliti i modnim brandom The Row, koji je startao davne 2006. godine.

One u svojim kolekcijama nude razne odjevne komade, ali i dodatke, a posebnu pažnju fashionistica diljem svijeta kradu njihove cipele.

Ove sezone potpunu pomutnju stvorio je model Coco, koji ste već sigurno vidjele na nekoj od najpopualrnijih modnih stranica, koje pratite na Instagramu.

Neki ih zovu balerinkama, no Coco su zapravo špic natikače s minijaturnom potpeticom, koja se na nekim slikama jednostavno ne vidi, a dolaze u dvije boje: crnoj te bež-crnoj, koja je puno efektnija. Cipele su posebne zbog raskošnih traka od brušene kože, koje se na prednjem djelu vežu u mašnu, a sve je to bilo sasvim dovoljno da postanu popularne.

Coco Suede Mule Pump mogu biti vaše za 795 dolara, a dovoljno je da njihovo puno ime upišete u Google tražilicu, nakon čega vam se izbacuju linkovi na kojima ih možete naručiti.

Pa ako si ih možete priuštiti, neka šoping počne...

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.