Video - Započeo Cro A Porter: Opasni ELFS-i imaju fetiš na pištolje!

U ZAGREBAČKOM  Westgateu održana je prva večer ovosezonskog Cro A Portera. I ovog puta okupili su se sjajni domaći dizajneri kako bi modne sladokusce razveselili novim kolekcijama.

ELFS-i imaju fetiš na pištolje i opasne cure

Večer je započela s ELFS-ima. Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica predstavili su svoju "Mafia Lady", a kao muze pojavile su se Jelena Rozga i Iva Jerković te vjerojatno i njihova prošlogodišnja kolekcija, jer su pištolji na njihovim revijama već viđeni. Ipak bili su nešto agresivniji i energičniji nego inače, no i dalje su dečki sačuvali svoj poznati, veseli potpis. Osim dnevnih i večernjih haljina, pokazali su i jakne, kapute, traperice te T-shirte. Novitet je i prva kolekcija nakita napravljenog od bižuterije i peksiglasa. Iako su dečki donijeli nešto novo, ponovno su ostali prepoznatljivi, prvenstveno zahvaljujući vedrini koja je prisutna čak i u ovakvim, nešto mračnijim kolekcijama. Sjajne, elegantne crne haljine koje su nosile Jelena i Iva sigurno će brzo pronaći put do ormara neke celebrity dame.

Pariški šik Linee Exclusive

Nakon njih, svoju kolekciju predstavila je Linea Exclusive. Irina Car i njezina majka Danijela pokazale su mračnu kolekciju s jako puno čipke i ženstvenosti. Pariški šik bio je prisutan u svakom komadu, no ovog puta dame nisu impresionirale haljinama koliko kaputima. Odlični, elegantni kaputi te veliki šeširi najbolji su dio kolekcije. Iako je već nepisano pravilo da Linea radi glamurozne, prepoznatljive haljine, to se ovog puta nije dogodilo.

Muški detalji na ženama Jasmine Arnautović

Jasmina Arnautović igrala se muškim modnim dodatcima u ženskoj kolekciji. Šeširi, raščupana kosa te mekani i ugodni materijali okosnica su njezine kolekcije. Iako nije ženstvena, kolekcija ove dizajnerice je funkcionalna te pokazuje i tu stranu mode. Andrijana Subotić Pjajčik, začetnica modnog branda Etna Maar napravila je mračnu i seksi kolekciju s puno krzna i kože te svjetlucavih materijala.

Sjajni Arileo rasturili uz Kristinu Šalinović

Modni studio Arileo nikad ne razočara, a supružnici Marija i Jurica Pirić i ovog su puta napravili izvrstan posao. Modno vjerojatno najdorečenija priča večeri bila je ona njihova. Kada vam reviju otvori i zatvori Kristina Šalinović, onda znate da je kolekcija dobra, a njihova je bila izvrsna. U klasičnu kolekciju elegantnih boja, dodali su malo vedre plave, no i dalje je glavna okosnica kolekcije ta da je manje više. Pokazali su kapute, haljine i hlače zanimljivih, širokih krojeva i zaista rasturili.

Bajka Borisa Pavlina za kraj prve modne večeri

Nakon njih uslijedila je Jelena Aleksić, pobjednica ovogodišnjeg Fashion Incubatora. Njezina avangardna muška kolekcija obilovala je materijalima i drugačijim krojevima. Večer je zaključio Boris Pavlin. Njegova bajkovita priča se nastavila, a ovaj mezimac poznatih dama pokazao je ponovno romantične haljine bež i smeđih tonova. Od svojih glamuroznih haljina ne odstupa, a one su i ovog puta bile bogate materijalima i detaljima koji do kraja dočaravaju bajkovitu atmosferu svake njegove kolekcije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.