Zaboravljene zvijezde okupirale party uoči Zlatnih globusa

Foto: Splash

U NEDJELJU se održava svečana dodjela Zlatnih Globusa.
 
A uoči velikog događaja časopis W organizirao je pre-party, no lista uzvanika definitivno nije bila onakva kakvu očekujemo na takvoj dodjeli. Najveće zvijezde na partyju bili su pomalo zaboravljeni glumci koje posljednjih godina rijetko viđamo u javnosti, a upravo zbog toga smo im se i posebno razveselili. Jedna od njih je lijepa Mena Suvari koju većina vas sigurno najviše pamti po ulogama u filmovima Vrtlog života i Američka pita.
 
 
Mena je na party došla s dečkom Michaelom Hopeom, a nosila je zlatnu slip haljinu, crnu krznenu bundu te crne sandale s platformom i svjetlucavim ukrasima. Još jedna zaboravljena glumica koja je zablistala na partyju bila je Selma Blair.
 
 
Zvijezda filma Opasne namjere koja je početkom 2000-ih imala i niz drugih, manjih uloga, uglavnom u komedijama, nosila je modru asimetričnu haljinu na jedno rame koju je hrabro iskombinirala sa smeđom torbicom i look zaokružila sandalama s kristalićima. A osim dviju glumica, na partyju je bio i jedan zaboravljeni glumac, kojeg najbolje pamtimo kao seksi vrtlara iz serije Kućanice.
 
 
Zgodni Jesse Metcalfe došao je u pratnji djevojke, također glumice Care Santane, a glumac je nosio crno odijelo te bijelu košulju i kravatu, no moramo primijetiti da su mu hlače bile malo kratke.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.