Victoria Beckham priznala kako je bila pijana kada je upoznala Davida

Foto: Vogue, WENN

MAJKA, supruga, pjevačica i dizajnerica Victoria Beckham zasjala je u sexy izdanju u britanskom Vogueu.


42-godišnja pripadnica britanske elite doista nikada nije izgledala bolje, a čini se kako joj obiteljski život itekako godi.



Uz supruga Davida i četvero djece, nikada nije bila sretnija, a o svom privatnom životu progovorila je u intervjuu, koji prati editorijal, što je vrlo neuobičajeno za samozatajnu Victoriju.



Tako se osvrnula i na ljubavnu priču s Davidom, koja traje od davne 1999. godine te je priznala kako je bila vrlo pijana kada ga je upoznala. No, David je bacio oko na nju 3 godine ranije, kada ju je vidio u spotu za pjesmu "Say You'll Be There", popularne grupe Spice Girls, u kojoj je pjevala i Vicky.

"To je djevojka za mene i ja ću ju osvojiti. Ona je moja vizija savršenstva. Znam da, ako i ona želi mene, bit ćemo zajedno zauvijek", izjavio je tada David, a ona se potrudila doći na utakmicu njegovog tadašnjeg kluba Manchester Uniteda, kako bi vidjela svog budućeg muža kako igra.



Unatoč "veselijem" stanju, Victoria je priznala i kako je to bila obostrana ljubav na prvi pogled, a sve ostalo je povijest.



Prije Davida, Victoria je imala prilično puno kompleksa te je priznala kako se s 18. godina osjećala bucmasto, iako nam je u to vrlo teško povjerovati, obzirom da je već godinama na udaru kritike zbog mršavosti.



No, čini se kako je dolaskog "onog pravog", sve to nestalo, a Victoria doista izgleda odlično.



Uvjerite se sami.

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.