Victoria Beckham izbacuje make-up kolekciju u suradnji s kućom Estee Lauder

Foto: Press Foto, Giphy

BIVŠA pjevačica i danas poznata dizajnerica i poslovna žena Victoria Beckham, nadolazeće će nas jeseni razveseliti i kolekcijom šminke.


Britanska poduzetnica sklopila je ugovor s poznatom kozmetičkom kućom i stvorila kolekciju jednostavna naziva "Victoria Beckham Estée Lauder".

"Oduševljena sam što ću izbaciti limitiranu kolekciju s brandom Estee Lauder. Cijelo ovo iskustvo me inspiriralo i otvorilo mi oči - od pregledavanja arhive ovog branda do stvaranja samih proizvoda s ovim timom. Godinama se divim Estee Lauder kao ženi koja je stvorila tako snažan brand pa sam uzbuđena što mogu ponuditi i svojim i njezinim kupcima make-up kolekciju i igrati malu ulogu u njezinoj viziji za žene.", izjavila je Victoria.

Ova suradnja djeluje kao odlični spoj kad je šminka u pitanju jer se i uz Victoriju i Estee Lauder vežu riječi poput - jednostavnosti, elegancije i pritajenog glamura.

Ako je suditi po šminci koju Victorija inače koristi, kolekcija bi mogla biti puna sjenila u smeđim tonovima, dobrih maskara, prozirnih sjajila i ruževa u neutralnim nijansama.

Kako izgleda kolekcija slavne Vic, vidjet ćemo kroz nekoliko mjeseci!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.