Već dugo nismo vidjeli ovako sexy modnu naslovnicu

Foto: Instagram

NJU su snimili poznata modna blogerica i njezin dečko.

Plavokosa Chiara Ferragni, vlasnica modnog bloga The Blonde Salad, i njezin dečko, 27-godišnji talijanski reper Fedez snimili su vruću naslovnicu za poznati časopis Vanity Fair, čime su se pohvalili prije nekoliko sati na svojim društvenim profilima.

Par se na njoj tušira, reper se hvali brojnim tetovažama na tijelu, a Chiara piercingom na bradavici, jer dotičnoj nije strano pokazivanje grudi u raznim prozirnim kreacijama, kako na Instagramu, tako i na crvenom tepihu.

"Ja i moja ljubav smo snimili naslovnici u New Yorku", napisala je ispod slike, a moramo priznati kako duo izgleda jako sexy.

Podsjetimo, Chiara, koja je od svoje ljubavi prema modi stvorila vrlo unosan biznis, sa zgodnim je Fedezom, pravog imena Federico Leonardo Lucia, od listopada prošle godine, a golupčići često objavljuju zajedničke slike na Instagramu, koje vraćaju vjeru u ljubav.

Tako je i glazbenik, uz poznatiju curu, sve češće u modnim vodama pa nam se čini kako im ovo definitivno neće biti prva i posljednja naslovnica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.