Ukradite look: Glumica Katarina Baban izgleda kao chic Francuskinja

Foto: Instagram

AKO vam nedostaje inspiracije za chic jesenske stajlinge, glumica i modna dizajnerica Katarina Baban ima sjajan prijedlog za outfit u kojem ćete izgledati kao chic Francuskinja.

Formula je poznata i poprilično jednostavna, a vjerujemo da mnoge od vas sve komade već imaju u ormaru. Da biste iskopirale njen look trebat će vam obična bijela košulja, čupavi džemperić, plisirana suknja i jedan modni dodatak koji vas u trenu pretvara u stajliš Parižanku, a to je, naravno, beretka.

Kombinacija plisirane suknje i debelog džempera popularna je svake hladnije sezone već nekoliko godina, dok joj bijela košulja i beretka daju nov, svjež izgled za ovu jesen.

Glumica se odučila za nježne, svijetle boje džempera i suknje koje je iskombinirala uz crnu beretku, a isti outfit izgledat će jednako chic i moderno i u drugim bojama, bitno ih je samo dobro uskladiti. 

Izbor obuće prepuštamo vama, a ove sezone nećete pogriješiti ni ako ovu ženstvenu kombinaciju upotpunite sportskim tenisicama, dok su klasične čizme na vezanje uvijek siguran izbor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.