Tvrtka EOS na sudu zbog optužbi da slavni balzam za usne izaziva osip

Foto: EOS, Screenshot YouTube

DJEVOJKE koje prate svijet ljepote dobro su upoznate s brandom EOS koji nudi popularne balzame za usne jajolika oblika te jednako popularne kreme za ruke.

Ovaj balzam pridobio je vjerne mušterije zahvaljujući činjenici da potpuno prirodan, a uz to je i originalnog jajolikog oblika, jednostavan za nanošenje te dolazi u nizu atraktivnih boja te mirisa.

Obožavaju ga Kim Kardashian, Miley Cyrus, Hilary Duff i mnoge druge slavne djevojke, a iz godine u godinu sve je popularniji.

Ipak, čini se da postoje i oni kojima se EOS balzami ne sviđaju toliko, jer će tvrtka uskoro morati na sud, a njezini čelnici mogli bi platiti i veliku odštetu.

Naime, žena pod imenom Rachael Cronin podigla tužbu protiv ovog slavnog branda s tvrdnjom da joj je nanijela fizičku štetu.

Rachel tvrdi kako je zbog ovog balzama dobila osip, krvarenje, pucanje kože i gubitak pigmentacije.

Kaže kako je nekoliko sati nakon nanošenja balzama imala osjećaj kao da su joj usne od papira pa ga je nanijela opet. Tada su joj usne počele pucati, ljuštiti se i krvariti, a osip je trajao punih deset dana.

Hmmm...nama se to s ovim balzamom nikad nije dogodilo.

Zanimljivo je za znati i da Rachel zastupa Mark Geragos, odvjetnik poznat po slučajevima u kojima se traži odšteta od velikih tvrki zbog pogrešnog oglašavanja.

Glasnogovornici EOS-a izjavili su kako su čvrsto uvjereni da ova tužba nema osnova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.