Tužan početak godine: Pet slavnih parova koji su prekinuli u 2019.

Foto: EPA-EFE, Instagram

IAKO ni veljača još uvijek nije završila, nekim se zvijezdama već svašta izdogađalo na ljubavnom planu. 

Samo smo ovaj tjedan svjedočili dvama prekidima, a tko se sve pronašao na listi najvećih prekida slavnih, pročitajte u nastavku teksta. 

1. Gigi Hadid i Zayn Malik

Ovaj dvojac je nakon pomirbe u travnju prošle godine ponovno prekinuo početkom siječnja. Razlog tome bili su Zaynovi privatni problemi zbog kojih se Gigi osjećala iscrpljeno i zanemareno pa su se odlučili ponovno razići. Ipak, Gigi je viđena i nakon prekida kako izlazi iz Zaynovog stana pa su možda manekenka i pjevač samo odlučili uzeti pauzu. 

2. Adriana Lima i Metin Hara 

Bivša Victorijina anđelica prekinula je 18 mjeseci dugu vezu s turskim spisateljem Metinom Harom. Par je vezu držao u popriličnoj privatnosti, a nije poznat ni razlog prekida. 

3. Brie Larson i Alex Greenwald

Ovaj je holivudski par u siječnju prekinuo trogodišnje zaruke. Kako prenosi People, par je ostao blizak i nakon prekida, a razlog raskinutih zaruka nije poznat. 

4. Khloe Kardashian i Tristan Thompson

I nagrada za najdramatičniji prekid odlazi u ruke... Khloe Kardashian i Tristana Thompsona! Nakon burne veze, Khloe je odlučila prekinuti vezu s ocem svoje kćeri True nakon što je saznala da ju je prevario s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie, Jordyn Woods. 

5. Lady Gaga i Christian Carino 

Pjevačica je prije dva dana prekinula zaruke s njezinim agentom Christianom Carinom. Izvor blizak paru izjavio je za časopis People da ne postoji nikakva dramatična priča iza njihovog prekida već da im jednostavno nije suđeno. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.