Tri omiljene ljetne uniforme ekipe s Instagrama: Jeste li ih nosile i vi?

Foto: Instagram

IAKO je moda na Instagramu zaista raznolika, svako malo pojavi se neki odjevni komad ili trend koji osvoji brojne "it" djevojke, zbog čega nam se čini kao da se sve oblače isto.

Ovo ljeto nije bilo iznimka i najčešće smo na društvenoj mreži viđali tri kombinacije koje su se nametnule kao ljetne uniforme, iako se ne radi o tipičnim komadima za najtoplije doba godine. Provjerite o kojim se outfitima radi, iako ste ih vjerojatno tijekom ljeta na Instagramu, ali i u stvarnom životu viđale na dnevnoj bazi, a vrlo je vjerojatno da ste barem jedan od njih isprobale:

Neutralni topić + bijele traperice + kožni remen

Ova elegantna i jednostavna kombinacija osvojila je djevojke koje njeguju minimalistički stil i nametnula se kao najpopularniji poslovni outfit ljeta.

No dodate li svemu ovome klasični, karirani sako ovaj outfit možete nastaviti nositi i narednih par mjeseci.

Dugačka haljina + robusne tenisice + zlatni nakit

Sportske tenisice odavno su prestale biti rezervirane samo za sport i postale su sastavni dio outfita fashionistica koje su ih uspjele spojiti s dosad nespojivim komadima.

Ovog ljeta najpopularnije ih je bilo kombinirati s romantičnim, dugačkim haljinama, dok su se za dašak glamura brinule zlatne ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje. I ovaj outfit možete nastaviti nositi na jesen, a također ćete ga najbolje upotpuniti sakoom.

Leopard suknja + bijela majica + traper jakna

Ovu leopard suknju brenda Realisation Par tijekom ljeta smo na Instagramu viđali na dnevnoj bazi zbog čega su se i brojni high-street brendovi potrudili ponuditi vjerne kopije.

S obzirom na to da se radi o odvažnom uzorku, fashionistice su se složile da najbolje izgleda u kombinaciji s običnom bijelom majicom i još jednim modnim klasikom - traper jaknom, što i ovu odjevnu formulu čini idealnom za kraj ljeta i početak jeseni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.