Tri modela kaputa koji će obilježiti nadolazeću zimu

Foto: Instagram

IAKO su temperature zraka ovih dana bliže ljetnima nego zimskima, zima je iza ugla i već je vrijeme da počnete razmišljati o kaputima.

A ako pratite trendove, onda vas sigurno zanima kakvi će modeli biti hit sezone. Za sada smo sigurni u tri trenda koji će obilježiti nadolazeću zimu, a moguće je da jedan od hit kaputa već imate u ormaru jer je riječ o modnom klasiku.

Bež kaput

Upravo na ovaj model smo mislili kada smo rekli da ga neke od vas možda već imaju u ormaru jer godinama ne izlazi mode, a najavljen je i kao hit za nadolazeću zimu. Puno je razloga zašto je bež kaput stekao status modnog klasika, od činjenice da ide uz sve što imate u ormaru, do toga da u svaki zimski stajling donosi dašak luksuza. Još prednosti ovakvog kaputa otkrijte OVDJE.

Karirani kaput

Iako je također klasik, karirani uzorak ove je sezone na vrhuncu popularnosti pa je bilo očekivano da će dominirati i na zimskim kaputima. Moguće je i da ovakav kaput već imate u ormaru jer je ovaj uzorak popularan svake hladne sezone, a ako ga tek planirate kupiti, onda vam savjetujemo da uložite u model u neutralnim nijansama kako biste ga lakše mogle uklopiti u svoje zimske outfite.

Leopard kaput

Životinjski uzorci su vodeći trend sezone, a kada je riječ o kaputima, najpopularniji je leopard. Bez obzira na to hoćete li odabrati klasični ili kaput od umjetnog krzna, u ovom uzorku osvojit ćete sve stilske bodove i istaknuti se u masi. A ako do sada niste bile ljubiteljica leopard printa, vjerujemo da će vam se ove zime uvući pod kožu jer ćete ga viđati posvuda.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.