Tri beauty trenda koji nemaju rok trajanja

Foto: Instagram

BEAUTY trendovi, baš kao i modni, mijenjaju se iz sezone u sezonu, no postoje i oni koji ne podliježu zubu vremena i popularni su uvijek.

Ova tri beauty trenda još su odavno dobili bezvremenski status i nećete pogriješiti čak ni ako iskombinirate sve u jednom make-up looku. 

1. Crveni ruž

Osim što slovi za najsenzualniju i najprivlačniju boju, crvena je odličan kontrast vašim zubima koji će izgledati i do nekoliko nijansi bjelji uz nju. Ono na što morate pripaziti je odabir podtona crvenog ruža. Idealan odabir koji će pasati svakom tenu je plavi, odnosno hladni podton poput ovog na slici koji će vaše zube učiniti bjeljima, a vaše usne punijima. 

2. Crni tuš

Elegantna linija tuša uvijek je dobar odabir, a jednako dobro se slaže uz sjenila jarkih boja kao i uz neutralnu podlogu u boji kože. 

3. Umjetne trepavice

Kada pronađete dužinu i oblik koji vam odgovaraju, rijetko koje događanje u vašem kalendaru će proći bez njih. Umjetne trepavice sjajno će otvoriti vaš pogled, a oblik vaših očiju u jednom trenu postat će zavodljivo mačkast i podignut. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.